Online registratie.

Naast de productie van instructiefilms heeft Statement voor verschillende bedrijven op het Chemie Park Delfzijl (CPD) ook een online platform gebouwd waarop de instructiefilms worden gedeeld. Na het bekijken van de films krijgt men enkele controlevragen en kan men zich registreren. Het systeem toetst of de controlevragen goed zijn beantwoord en stuurt de servicemonteurs dan automatisch een unieke code, waarmee men officieel toegang krijgt tot de fabriek.

Live meekijken.

In het online platform voor onderhoudsstops kunnen de Stopmanagers apart van elkaar en in verschillende talen hun startwerkinstructies aanbieden. Sommige Stopmanagers willen deze instructies graag zelf inspreken, anderen kiezen voor de inzet van een voiceover. Hoe dan ook: na publicatie kunnen de Stopmanagers online en live meekijken hoe het registratieproces verloopt. Zo weet men vooraf precies wie er gaan deelnemen aan de onderhoudsstop. 

Studio-opnames.

Om de startwerkinstructies zo duidelijk mogelijk over te brengen, nemen we ze op in de studio. In sommige gevallen wil de Stopmanager graag zelf de instructies inspreken. Dat kan natuurlijk! In dat geval filmen we de Stopmanager voor een scherm waarop de instructies worden gepresenteerd. Om de tekst zo goed mogelijk over te brengen gebruiken we een autocue, waarop de presentator de teksten kan aflezen. Vaak gebruiken we voor verschillende taalversies een voice-over.

Registratieflow.

Aangezien het bij de grotere Onderhoudsstops vaak om honderden servicemonteurs gaat, die in korte tijd hun werkzaamheden moeten verrichten, is een soepel registratieproces cruciaal. Tegelijkertijd moet het natuurlijk wel veilig en vertrouwd. Vandaar dat Statement samen met de opdrachtgevers en de webspecialisten van AddNoise een effectieve registratieflow heeft ontwikkeld. Het online registratieproces werkt erg goed en wordt door alle partijen zeer gewaardeerd.

Vragen over online instructies?

Staan er bij jou grote veranderingen op stapel en wil je groepen mensen informeren en instrueren?