Strippenkaart-formule.

Vitale Vakantieparken Drenthe kan op het gebied van haar communicatie rekenen op constante ondersteuning vanuit Statement. Met onze slimme strippenkaartformule garanderen we exclusieve toegang tot een vooraf bepaald aantal uren expertise en uitvoering per jaar. Vitale Vakantieparken kan die uren geheel naar eigen inzicht en behoefte inzetten. Of het nu gaat om strategisch advies of praktische uitvoering van communicatiemiddelen, ons team van experts staat altijd klaar om op elk gewenst moment ondersteuning te bieden.

Filmregistraties.

Om ondernemers te enthousiasmeren voor het Recreatie Excellentieprogramma (REX) verzorgde Statement een reeks filmregistraties van subsidie-uitreikingen. Ondernemers die plannen hadden te excelleren met hun vakantieparken, ontvingen een flinke financiële investeringsbijdrage en kregen deze overhandigd middels een enorme (symbolische) cheque. Statement ontwierp de cheques en legde op het betreffende vakantiepark de overhandiging vast op film en foto. De diverse stakeholders, waaronder parkeigenaren, wethouders en gedeputeerden namen we een interview af en we maakten opnames van de diverse investeringsobjecten.

Landelijk congres.

Vitale Vakantieparken Drenthe organiseerde een groot congres in 2022. Bezoekers uit heel Nederland vonden hun weg naar Assen om daar een update te krijgen over de voortgang van het landelijke programma. Op de agenda stonden het verduurzamen en toekomstbestendig maken van vakantieparken, kennisdelen, goede voorbeelden uitwisselen en knelpunten en dilemma's behandelen.

In de voorbereiding van het congres nam Statement diverse werkzaamheden op zich. Zo verzorgden wij o.a. een technisch draaiboek, een lasershow, een openingsfilm, korte films ter illustratie van presentaties, een magazine, een digitale goodiebag voor bezoekers én een aftermovie.

Landelijk congres

Openingsfilm.

Voor de start van het congres, ontwikkelde Statement een openingsfilm: het biedt een overzicht van de activiteiten die plaatsvinden in het kader van het landelijk actieplan Vitale Vakantieparken. De regio's Drenthe, Friesland, Overijssel, Noord-Holland en de Veluwe namen deel aan het congresprogramma. Voor elke regio afzonderlijk maakten we introductiefilmpjes die als inleiding dienden voor diverse debatten. 


Landelijk congres

Korte films per regio.

De bijdrage van Drenthe.

Een provinciebrede aanpak. Dat is kenmerkend voor de werkwijze van Vitale Vakantieparken Drenthe.

Bekijk op YouTube

De bijdrage van Noord-Holland.

Vitaliseren en excelleren. Dat is de inzet van Vitale Vakantieverblijven Noord-Holland Noord.

Bekijk op YouTube

De bijdrage van Friesland.

Een vitale, circulaire gastvrijheidseconomie. Daarvoor maakt Vitale Logies in Friesland zich hard.

Bekijk op YouTube

De bijdrage van Overijssel.

Toekomstperspectief voor de ondernemer. Dat is wat Expertisecentrum Overijssel wil bieden.

Bekijk op YouTube

De bijdrage van de Veluwe.

Eén park, één plan. Dat is het motto van Vitale Vakantieparken De Veluwe.

Bekijk op YouTube
Landelijk congres

Aftermovie.

Wat natuurlijk niet kon missen, was een aftermovie. Alles is hierin vastgelegd. Van sprekers, tot de lasershow, interviews en sfeerbeeld. In enkele minuten krijg je een duidelijke impressie van het congres.

Ook communicatie-ondersteuning nodig?

Neem contact op