Bioscoopfilm binnen 5 weken

13 juni 2018

Wat vraagt de snel veranderende samenleving van jouw organisatie?

Verhaal van Assen.jpg

Wat betekent dit voor de rol die je speelt (en wilt spelen)? En voor jouw baan? Doe je straks nog hetzelfde werk, of doe je compleet iets anders? Met welke trends heb je te maken? En hoe kun je je hier op voorbereiden? Met andere woorden: hoe maak je jezelf toekomstproof? 

Inspiratiefilm
Met deze interessante, relevante en actuele vragen is de gemeente Assen bezig. Niet incidenteel, met een losse brainstormbijeenkomst, maar structureel via een groots opgezet cocreatietraject, samen met alle medewerkers. Statement mocht hiervoor een inspiratiefilm maken. De film 'Het Verhaal van Assen' wordt gebruikt als inleiding op sessies. Daarna werd de film vertoond aan alle medewerkers(!) in de grote theaterzaal van De Nieuwe Kolk.

Cocreatie
De verhaallijn voor de film kwam tot stand op basis van een aantal cocreatiesessies, waaraan in totaal ruim 80 medewerkers deelnamen. Met heel veel energie, enthousiasme en doorzettingsvermogen rolde er een script uit dat vervolgens samen met BlueMedia werd verfilmd. De complete productie werd gerealiseerd binnen vijf weken!

Terug naar overzicht