Dag van de bouw

13 juni 2018

De beste manier om mensen te informeren over grote bouwprojecten, is ze gewoon uit te nodigen en rond te leiden.

Dag van de bouw.jpg

Op zaterdag 2 juni deed Ommelanderdiek samen met Waterschap Noorderzijlvest mee aan de Dag van de Bouw 2018. Collega Nico was erbij, gaf rondleidingen en maakte een mooie aftermovie van het evenement.

Virtual Reality

Bezoekers konden de werkzaamheden aan de dijkverbetering van heel dichtbij beleven. Er waren busritten over de dijk georganiseerd, waar veel materieel stond opgesteld. Onderdeel van het programma was verder een bezoek aan het nieuwe MuzeeAquarium en aan het Infocentrum, waar het project in Virtual Reality te zien is. Al met al was het een geslaagd evenement waar honderden bezoekers op af zijn gekomen!

Terug naar overzicht