360° excursie

4 november 2018

Meekijken met de werkzaamheden aan de dijk in Delfzijl? Vanaf nu kan het!

De dijk tussen Delfzijl en Eemshaven is tijdens de werkzaamheden niet toegankelijk. Veel te gevaarlijk. Hoe leuk is het dan als mensen tóch een kijkje kunnen nemen bij alle activiteiten? En dan niet door zomaar wat foto's te laten zien, maar door geïnteresseerden een echte virtuele 360° excursie aan te bieden. In opdracht van het waterschap Noorderzijlvest mochten wij samen met VIEMR deze excursie verzorgen. Wij laten je vol trots het resultaat zien. Vlieg mee over de dijk, wandel over de dijk en rijd mee in een vrachtwagen en op een shovel. Kijk vooral goed om je heen om alle werkzaamheden, 'feiten en cijfers' van dichtbij mee te beleven.

Iets voor jouw organisatie?

Heb jij situaties of locaties in jouw organisatie die je graag op een bijzonder aansprekende en zeer intensieve manier zou willen delen? Misschien is een 360° film dan wel een interessante optie. Neem contact met ons open wij helpen je graag verder.

Terug naar overzicht