Maak kennis met Lisanne van der Wal.

11 februari 2019

Begin februari is ons team uitgebreid met een nieuw gezicht: Lisanne van der Wal. Na een bachelor Nederlandse Taal en Cultuur klopte ze halverwege haar master Communicatiekunde aan bij Statement voor een stageplek.

Lisanne.jpg

“Na het behalen van mijn bachelor Nederlandse Taal en Cultuur ben ik dit jaar begonnen met de master Communicatiekunde. Na een halfjaar vakken gevolgd te hebben, was er dan eindelijk de mogelijkheid om stage te gaan lopen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen omdat ik ook écht heel veel zin heb om kennis en ervaring op te gaan doen in de praktijk. Na 4,5 jaar studeren kijk ik er ook erg naar uit om te ontdekken waar in de praktijk mijn interesses en talenten liggen. Door mijn studie Nederlands heb ik veel ervaring met het schrijven van teksten in verschillende genres en ik heb tevens veel gepresenteerd. Het lijkt me ontzettend leuk om mij ook in het werkveld nuttig te maken en om een bijdrage te kunnen leveren aan de diensten die Statement levert. Wat mij erg aanspreekt aan het communicatieadviesbureau Statement is dat het zich bezighoudt met strategische thema’s, iets waar ik weinig ervaring mee heb. Statement biedt mij de gelegenheid om mij ook op dit gebied te ontwikkelen. Ik zal mij onder andere bezighouden met de Stichting Het Drentse Landschap, waar ik ook mijn masterscriptie over zal schrijven. Laat dit avontuur maar beginnen!”

Terug naar overzicht