De nieuwste generatie websites.

14 februari 2019

Het communicatievak ontwikkelt zich in fases. Hadden we tien jaar geleden de enorme opkomst van sociale media en Wordpress websites, nu merken we dat meer en meer organisaties toe zijn aan een website van de nieuwste generatie. Websites die primair gericht zijn op mobiel gebruik (responsive design) en voorzien zijn van een veilig en gebruiksvriendelijk CMS. Zonder allerlei vage plug-ins en ontregelende updates. Kortom: fraaie en functionele websites die meer kunnen dan alleen informatie overbrengen.

Eén van die organisaties die vond dat-ie toe was aan zo’n moderne 21ste eeuw website was Statement zelf. Zoals je hebt gezien, hebben wij net een compleet nieuwe website gebouwd. In dezelfde sfeer en stijl en in hetzelfde content management systeem hebben wij de afgelopen jaren al meerdere prachtige websites gebouwd. Ook dit jaar mag Statement weer een serie nieuwe websites ontwikkelen voor opdrachtgevers. Daarin werken wij nauw samen met webspecialist AddNoise. Samen vormen wij een uitstekend ingespeeld team. Erg handig, als je deadlines wilt halen en de verwachting van opdrachtgevers wilt overtreffen.

Ieder zijn vak.

Statement is ervan overtuigd, dat de beste websites ontstaan in een goed geleid co-creatieproces. In het proces zoals wij het hebben georganiseerd, zorgt de opdrachtgever voor de inhoudelijke kennis van de organisatie en de doelgroepen. Wij vertalen die kennis naar aansprekende teksten en beelden en verzorgen het projectmanagement en de bewaking van kwaliteit, planning en budget. De webspecialist zorgt ervoor het er allemaal prachtig uitziet en technisch optimaal en veilig functioneert op alle mogelijke apparaten. Ieder zijn vak! Kijk eens kritisch naar jouw eigen website en neem snel een besluit: moeten wij praten, of niet?  

Terug naar overzicht