Luchtbeelden dijkverbetering Eemshaven-Delfzijl.

1 april 2019

Voor de dijkverbetering maken we regelmatig met een drone luchtbeelden van de werkzaamheden. Een deel hiervan zetten we regelmatig om in korte publieke films.

Afgelopen week publiceerden we in de kanalen van de dijkverbetering weer een nieuwe versie met luchtbeelden van de werkzaamheden in februari. Vaak is het bereik van video's veel groter dan het bereik van een bericht met informatieve inhoud, soms wel 2 tot 3 keer groter. Dat is ook logisch, aangezien er een hoge mate van beleving in luchtbeelden zit. Het 'liken' of leuk vinden van een video is daarmee bijna een automatische vervolgstap na het zien van mooie beelden. Het bereik wordt daarmee sterk vergroot aangezien het een viraal effect teweeg brengt.

Heb je als doel om de beelden ook echt viraal te laten gaan? Publiceer ze dan in een kanaal dat delen ook rechtstreeks mogelijk maakt. Dus niet een Youtube filmpje embedden in Facebook en LinkedIn, maar de films uploaden in de tijdlijn van Facebook en LinkedIn. Zo kun je ook per kanaal het bereik goed meetbaar maken en heb je de reacties per kanaal inzichtelijk.

Hieronder zie je de film. Het origineel vind je in de tijdlijn op de Facebookpagina van het project: www.facebook.com/dijkverbetering

Wil je ook mooie luchtbeelden van je project? Of heb je hulp nodig bij het strategisch inzetten van sociale media? Neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht