Korte film huisartsenpraktijk oude pekela.png

Associé gezocht in huisartsenpraktijk.

2 april 2019

Stel, je leest ergens: "Associé gezocht voor huisartsenpraktijk Oude Pekela" Wat denk je dan? Wat komt er in je op? Wanneer deze oproep door middel van een film wordt overgebracht, blijft het bericht waarschijnlijk veel langer hangen. Ook komt de boodschap beter over: een supermoderne huisartsenpraktijk zoekt een associé. Beelden spreken veel meer aan dan een geschreven vacature. Bekijk de film die wij maakten en kijk of we gelijk hebben. Ken jij nog een huisarts voor wie het maken van een soortgelijke film wellicht een interessant aanbod is? Dit bericht delen is fijn!

Huisartsen in krimpgebieden kunnen maar lastig opvolgers en/of associés vinden. Vooral het ontbreken van voorzieningen en werk voor de partner wegen zwaar. Statement laat in een korte film zien dat het ook anders kan. We maakten opnames van huisarts Marjolijn Zwart die met haar gezin geniet van de vele voorzieningen in de stad Groningen. Overdag werkt ze met veel plezier in haar hypermoderne Pekelder praktijk. Eén ding heeft Marjolijn helaas (nog) niet en dat is een associé, die samen met haar de praktijk wil runnen.


Korte film
ROS Groningen ondersteunt huisartsenpraktijken, onder andere bij het zoeken van opvolgers en associés. Om die zoektocht naar een hoger niveau te tillen, schakelde ROS Groningen Statement in. Omdat beelden veel meer aanspreken dan geschreven vacatures, maakten we een korte film. 

Terug naar overzicht