Kennissessie.jpg

Kennissessies Veiligheid Oosterhorn.

2 april 2019

Statement mag dit jaar drie kennissessies en een mini-symposium organiseren voor het programma Veiligheid Oosterhorn in Delfzijl. De afgelopen jaren produceerden we al de website, uitnodigingen, nieuwsbrieven, een film en een poster/folder voor het programma. In het kader van 'borging van kwaliteit' gaan we nu ook het organisatiedeel op ons nemen.

Staat als een huis
Alle activiteiten binnen Veiligheid Oosterhorn moeten staan als een huis. Wij zorgen daarom voor een up-to-date planning, waarbij elke bijeenkomst tot in de puntjes wordt voorbereid en georganiseerd. Van locatie, catering tot en met het opstellen van het programma - uiteraard samen met de projectgroep - het opstellen en versturen van de uitnodigingen en het versturen van een terugblikmailing met een kort verslag van elke bijeenkomst.

Optimale opkomst
Als je een bijeenkomst organiseert, dan wil je deze natuurlijk tot een succes maken. Een optimale opkomst is dan het uitgangspunt. Dat begint met een aantrekkelijke en gepersonaliseerde uitnodiging. Deelnemers kunnen zich met 1 klik registreren en wij kunnen zien wie er aanwezig zijn en kunnen desgewenst nog een herinnering versturen. Zo zorgen we gegarandeerd voor de meest optimale opkomst. Na afloop verzorgen we nog een terugblikmailing, waarmee we het bereik van de bijeenkomst vergroten. Bovendien trekken we daarmee de thuisblijvers vaak over de streep. Zo bouwen we aan relaties en vertrouwen.
 
Organiseren en communiceren?
Heb je dit jaar nog veel te organiseren en te communiceren? Zie je er tegenop? Ontbreekt het je aan tijd of capaciteit? Laat het dan gerust aan ons over! We bespreken van tevoren met elkaar wat je graag zelf doet en wat je uit handen wilt geven. Op basis daarvan ontwikkelen we een plan-de-campagne, die we voorzien van een offerte. Laten we samen aan de slag gaan! 

Terug naar overzicht