Kick-off Groninger Ondernemingsprijs 2019

9 april 2019

Ook dit jaar zal de Groninger Ondernemingsprijs worden uitgereikt. Sinds 1997 wordt de Groninger Ondernemingsprijs uitgereikt aan een toonaangevend bedrijf in stad en ommeland. Wie wordt dit jaar dé Groninger onderneming van het jaar 2019? Wij zijn ook benieuwd! De kick-off vindt plaats op aanstaande donderdag 11 april. Dit betekent dat de zoektocht vanaf dat moment echt begonnen is en dat iedereen een bedrijf kan aanmelden!

Maar voor ons is de campagne al voor de kick-off begonnen, maar dan onder de radar. Benieuwd naar wat we doen?

Statement verzorgt -samen met ZieOmmeZijde- nu al 6 jaar de campagne. Wij houden ons tijdens de duur van de hele campagne bezig met alle vormen van communicatie (ZieOmmeZijde met de organisatie). We schrijven bijvoorbeeld persberichten en artikelen over alles wat met de Groninger Ondernemingsprijs te maken heeft: interviews met de genomineerden, artikelen over de bijeenkomsten, de teksten op de website en de digitale nieuwsbrieven. Ook verzorgen we de uitnodigingstrajecten om de opkomst tijdens de kick-off, de nominatiebijeenkomst en de finale te vergroten. Iedere genodigde ontvangt een gepersonaliseerde uitnodiging, in de stijl van de campagne. Maar onze rol bestaat niet alleen uit schriftelijke communicatie, integendeel. Ook het maken van prachtige films hoort bij onze taken als het om deze campagne gaat. Zo ontwikkelen we een wervingsvideo, waarin aangekondigd wordt dat de inschrijving van de Groninger Ondernemingsprijs geopend is. We maken daarnaast ook video’s om de bedrijven die meedoen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Tot slot ontwikkelen we een winnaarsfilm en een film tijdens de finale.

Oftewel: een leuke en uitdagende campagne, die Statement met heel veel plezier verzorgt! Mocht je meer willen weten over de Groninger Ondernemingsprijs? Kijk dan op de website: www.groningerondernemingsprijs.nl.

Terug naar overzicht