Kick-off Groninger Ondernemingsprijs 2019

9 april 2019

Ook dit jaar wordt de Groninger Ondernemingsprijs uitgereikt aan een toonaangevend bedrijf in Stad en Ommeland. Wie wint dit jaar de Groninger onderneming van het jaar? Wij zijn net zo benieuwd als jij! De kick-off vond plaats op donderdag 11 april. Vanaf dat moment begon de zoektocht en kon iedereen een bedrijf aanmelden!

Voor ons begon de campagne al ver voor de kick-off, maar dan onder de radar. Benieuwd wat we doen?

Statement verzorgt -samen met ZieOmmeZijde- nu al 6 jaar de campagne. Wij houden ons tijdens de hele campagne bezig met alle vormen van communicatie en ZieOmmeZijde organiseerd de evenementen. Wij schrijven persberichten en artikelen, over de genomineerden en de bijeenkomsten. We publiceren teksten op de website, in de digitale nieuwsbrieven en op de sociale media. Ook verzorgen we de uitnodigingstrajecten om de opkomst tijdens de kick-off, de nominatiebijeenkomst en de finale te optimaliseren. Volle zalen willen we, met de juiste mensen erin. Relaties ontvangen een gepersonaliseerde uitnodiging, in de stijl van de campagne. Naast schriftelijke communicatie verzorgen we ook de audiovisuele kant van de campagne. Zo maken we de wervingsclip, waarin we aankondigen dat de inschrijving van de Groninger Ondernemingsprijs geopend is. We maken films waarmee we de bedrijven die meedoen kort, krachtig en prachtig in beeld brengen. En we maken de film waarin de winnaar bekend wordt gemaakt en een registratiefilm (aftermovie) van de feestelijke finale in MartiniPlaza.

Al met al is de Groninger Ondernemingsprijs elk jaar weer een avontuurlijke en leerzame campagne, die we met heel veel plezier en enthousiasme verzorgen! Wil je meer weten over de Groninger Ondernemingsprijs? Kijk dan op de website: www.groningerondernemingsprijs.nl

Terug naar overzicht