Hoera! Statement is 22 jaar!

2 mei 2019

Statement bestaat deze maand op de kop af 22 jaar. Stel je voor! Net iets ouder dan Lisanne, onze afstudeerder. Zij staat in een traditie van ruim 40 stagiair(e)s en afstudeerders die we sinds 1997 bij Statement hebben voorbereid op het ├ęchte werk. Terugkijkend kunnen we constateren dat we onszelf meerdere malen opnieuw hebben uitgevonden, maar ook dat we trouw zijn gebleven aan werken volgens slimme, strategische plannen.

Communicatie is en blijft een klassieke discipline, waarbij de middelen weliswaar veranderen, maar de basis in essentie gelijk blijft. Vroeger veel drukwerk, bladen en nieuwsbrieven, tegenwoordig veel websites, films en sociale media. De constante factor? Verhalen vertellen, mensen met elkaar verbinden, relaties aangaan en bouwen aan vertrouwen.

Veel tijd om stil te staan bij onze feestelijke mijlpaal hebben we niet. Het zijn weer de bekende maanden voor ‘de grote zomervakantie’. Die zijn als vanouds druk. Mocht je specifieke communicatievraagstukken of wensen hebben voor dit najaar, wees er dan snel bij! We kunnen nu nog wat capaciteit voor je vrijmaken ... 

Namens ons team willen we je heel hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking en/of je trouwe aandacht. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan ons bestaan en ons prachtige vak. Blijf dat dus vooral doen!

Terug naar overzicht