Zorgadvies, GHC & Elann

20 juni 2019

Een letterlijke én online verhuizing, een naamsverandering en een bijbehorende nieuwe huisstijl. Het is niet niks als drie organisaties die nauw met elkaar samenwerken tegelijkertijd deze veranderingen doormaken. Maar des te meer uitdaging voor ons! Wij hielpen ELANN/ROS, ELANN en GHC dan ook graag bij wat er op ze afkwam!

Vanaf 1 juli dit jaar gaat ELANN/ROS zelfstandig verder als Zorgadvies Groningen. Door middel van een interactief traject ontwikkelden we de nieuwe naam, een huisstijl en een compleet nieuwe website. ELANN blijft ELANN heten, maar vernieuwde de huisstijl en krijgt een gloednieuwe website. En ook voor GHC maken we een nieuwe website. De vormgeving verzorgen we samen met ICO-Communicatie. De websites ontwikkelen we samen met AddNoise. Benieuwd naar de resultaten? De website van Zorgadvies Groningen is al online!

Samenwerking

ELANN, Zorgadvies Groningen en de GHC blijven als organisaties met elkaar samenwerken en ook de dienstverlening van de organisaties blijft ongewijzigd. Zo blijft ELANN de huisartsen-ondersteuningsorganisatie, die nascholingen organiseert en praktische ondersteuning op maat biedt aan huisartsen. Zorgadvies Groningen stimuleert samenwerking binnen de bredere eerstelijnszorg door te adviseren, te ondersteunen en nieuwe ontwikkelingen te signaleren en in gang te zetten. De GHC is een samenwerkingsverband van huisartsen, dat in de provincie Groningen en Noord-Drenthe integrale zorg voor patiënten met chronische aandoeningen organiseert.

Terug naar overzicht