Derde 360 graden film voor waterschap Noorderzijlvest

3 september 2019

Eind augustus publiceerden we de derde aflevering van een serie virtuele excursies over de dijkverbetering. In deze bijzondere aflevering krijgen kijkers een zeer exclusief kijkje bij de asfalteringswerkzaamheden op de dijk.

Een 360 graden film biedt een totaal andere beleving dan een 'platte' film. In een VR-bril is het een beleving die vol zit met verrassingen. Zo kun je mensen echt het gevoel geven ergens bij aanwezig te zijn. De serie films die we voor het waterschap produceren, maken we vooral om de omwonenden van de dijk een kijkje op het werkterrein te geven. Zij hebben geen toegang tot het werk, maar zouden dat wel graag willen. Op deze manier laten we zien wat er op de dijk gebeurt, hoe de dijk wordt verbeterd en kunnen mensen toch een beetje het gevoel te geven op de dijk te zijn.

Bekijk ook deel 1 en deel 2.

Terug naar overzicht