We stellen aan je voor: Lisan Stolp.

4 september 2019

September. Voor veel mensen is deze maand het begin van iets nieuws. Studenten beginnen enthousiast aan hun volgende studiejaar en alle werkenden zetten zich vol gas in voor nieuwe projecten. September is een maand vol uitdagingen. Zo ook voor mij.

Ik ben Lisan Stolp en sinds deze week versterk ik het Statement-team. Afgelopen jaar volgde ik de master Communicatiekunde aan de RUG waarmee ik mijn wetenschappelijke kennis heb bijgespijkerd. Eerder haalde ik al de HBO bachelor Diermanagement aan Hogeschool Van Hall Larenstein. Hierna nam ik wat tijd om uit te zoeken waar ik mij verder in wilde verdiepen. Uiteindelijk kwam ik uit op communicatie (in de breedste zin van het woord). Momenteel ligt mijn interesse bij persuasieve en duurzaamheidscommunicatie. De scriptie die ik dit jaar schrijf valt ook binnen het kader van deze communicatietypen. Maar wat wil ik dan bij Statement doen en leren? Ik wil eindelijk weer de handen uit de mouwen steken in de praktijk! De kennis toepassen die ik heb opgedaan tijdens mijn studies en heel veel nieuwe kennis opdoen. Voornamelijk op strategisch niveau kan en wil ik nog heel veel leren. Volgens mij ben ik hiervoor op de juiste plek gezien het professionele team bij Statement!

 

Terug naar overzicht