Vacaturefilm

30 september 2019

Stel: je zoekt een nieuwe medewerker. Leert een sollicitant jouw organisatie dan ├ęcht goed kennen aan de hand van de vacaturetekst? Als je nu eens een film zou maken van jouw bedrijf; een vacaturefilm. De sollicitant krijgt een kijkje achter de schermen, proeft de sfeer en kan veel beter inschatten of er een goede match is. Grote kans dat jij de meest geschikte kandidaten op sollicitatie krijgt.

Wij denken graag vanuit de doelgroep. Een sollicitant probeert in te schatten hoe jouw bedrijf is en of hij/zij bij de gevraagde functie past. Een film maakt dit zoveel makkelijker en duidelijker. Als je dus denkt vanuit de sollicitant, is een vacaturefilm de beste keuze.

Statement heeft ervaring met het maken van vacaturefilms. Zo maakten we ook een film voor een huisartsenpraktijk in Musselkanaal. De praktijk is op zoek naar een opvolger en koos voor het maken van een film. Neem gerust contact met ons op als jij ook zo’n film wilt!

Terug naar overzicht