Communicatiebudget: vaak een ondergeschoven kindje

19 november 2019

2020 nadert in rap tempo en dus is het tijd om nieuwe communicatieplannen te maken en nieuwe budgetten vast te stellen. Net iets te vaak komen wij daarbij gevallen tegen waarbij er hoge verwachtingen zijn en grote ambities, maar waarbij het communicatiebudget net voldoende is om een communicatiemedewerker in dienst te nemen. Gevolg? De professional heeft geen werkbudget en kan bijvoorbeeld geen bijeenkomsten organiseren, geen films maken en geen drukwerk produceren. In feite ben je dan vleugellam en kun je hooguit nieuwsbrieven en persberichten schrijven, sociale media en de website onderhouden. Tip: zorg voor voldoende budget voor medewerkers en mediaproducties! Als dat niet kan, stel dan je verwachtingen en ambities bij. Heb jij vragen omtrent je communicatieplan en het kostenplaatje ervan? Neem dan gerust contact met ons op en kom langs voor een kop koffie!

Terug naar overzicht