Op naar het 25 jarig jubileum!

5 mei 2020

Op 1 mei - Dag van de Arbeid - was het op de kop af 23 jaar geleden dat Statement begon aan het Martinikerkhof, nadat we eerst een maand vanuit huis hadden gewerkt.

1 mei 1997 was ook de datum waarop Jolanda als officemanager bij ons in dienst kwam. Anno 2020 zitten we nog steeds aan het Martinikerkhof, werkt Jolanda nog altijd als officemanager bij ons en werken we opnieuw vanuit huis; dit keer vanwege de coronacrisis. Toch tellen we onze zegeningen: we zijn allemaal gezond en hebben ruim voldoende werk. Met dank aan onze opdrachtgevers, samenwerkingspartners, afstudeerders en relaties. Dankzij jullie interesse en vertrouwen gaan wij vol enthousiasme richting het 25 jarig jubileum.

Gezondheid!

Jolanda, Eduard, Emma, Esther & Ron

 

(P.S. de getoonde afbeelding is een impressie van hoe we ons jubileum graag hadden gevierd ;?)

Terug naar overzicht