Online bijeenkomsten erg in trek

16 november 2020

Je wilt graag vertellen wat je allemaal gerealiseerd hebt dit jaar. Of misschien juist wel uitleggen wat je niet hebt gerealiseerd en hoe dat kwam. Een artikel op je website, een post op de socials of een nieuwsbrief is niet genoeg. Je wilt het écht vertellen, uitleggen en laten zien. Zowel intern als extern. Het liefst wil je ook nog interactie: reacties peilen, vragen beantwoorden en ideeën ophalen. Maar ja... Corona! Gelukkig is er online steeds meer mogelijk.

Livestream
Voor het programma Vitale Vakantieparken Drenthe (VVP) organiseerde Statement een online informatiebijeenkomst. In de studio stonden de vier adviseurs van het programma elk achter een eigen desk (uiteraard op 1,5 meter afstand). Presentator Eric van Oosterhout vroeg naar de verschillende projecten, die telkens via een korte film werden ingeleid. Kijkers volgden de show vanuit huis via de livestream.

Fris en aantrekkelijk 
De films die Statement deze zomer produceerde zorgden voor een prettige afwisseling van het programma. Daarmee bleef de online bijeenkomst fris en aantrekkelijk om naar te kijken. Via het programma Mentimeter konden kijkers live vragen stellen, zodat ook de interactie gewaarborgd was. Kortom: het was een interessant, gevarieerd en interactief evenement, dat goed bekeken werd. De complete uitzending blijft online beschikbaar, waardoor het aantal kijkers alleen maar toeneemt.

Bekijk ter inspiratie de online bijeenkomsten die Statement verzorgde:

Laat ons weten wat jouw wensen zijn!
Terug naar overzicht