Campagne Groninger Ondernemingsprijs 2021

14 mei 2021

Samen met ZieOmmeZijde zijn we begonnen met een nieuwe campagne voor de Groninger Ondernemingsprijs 2021. Het voelt goed om na een jaar pauze - als gevolg van corona - weer aan de slag te zijn.

De eerste fase van de campagne draait om de werving van succesvolle ondernemingen uit Stad en provincie Groningen. Die kunnen zichzelf aanmelden, maar ook jij kunt ze voordragen (zelfs anoniem). Denk er niet te lang over na, want de inschrijving sluit op vrijdag 21 mei!

Vanuit Statement zijn we erg benieuwd naar de lijst met bedrijven die voor de zomervakantie bekend zal worden gemaakt. Collega Eduard gaat dan samen met Jelmer Buitenga bij de tien genomineerde bedrijven op bezoek om mooie bedrijfsfilms te maken. Die gaan later dit jaar in première in de bioscoop van Forum Groningen. Deze voorstelling wordt georganiseerd samen met de Ambassadeurs van Groningen en wordt gepresenteerd door Commissaris van de Koning René Paas. Volg de campagne van de Groninger Ondernemingsprijs en zoek met ons mee!

Bekijk en deel de wervinsclip!
Terug naar overzicht