Online talkshow met magazine voor Vitale Vakantieparken Drenthe

17 mei 2021

Het is weer tijd om verantwoording af te leggen over het afgelopen jaar. Voor veel bedrijven voelt dit als een verplicht nummer. Met droge teksten en dorre cijfertjes als resultaat. Op advies van Statement koos Vitale Vakantieparken Drenthe (VVpD) voor een dynamische aanpak: een online talkshow gecombineerd met een glossy magazine.

Wow-effect
In de studio van MyFacilities in Groningen werd onder leiding van Eric van Oosterhout het jaar 2020 doorgenomen. Niet alleen de organisatie zelf kwam aan het woord, ook bestuurders en recreatieondernemers hadden een belangrijk aandeel in de talkshow. Sommigen waren live in de studio, anderen waren via een filmpje of een live beeldverbinding te zien. Tijdens de livestream werd ook het nieuwe magazine annex jaarverslag gepresenteerd, met prettig leesbare verhalen en fraaie foto's. Het wow-effect van het magazine is groot (klik hier en overtuig jezelf). Het blad vormt ook een fantastisch PR-middel om uit te delen! Zeker als we elkaar straks weer mogen ontmoeten.
 
Wil je ook een aansprekend jaarverslag, of een dynamische online talkshow? Bel of mail ons!
Terug naar overzicht