Lovende reacties op website Netwerk Dementie Drenthe

15 november 2022

Dit jaar heeft Statement in opdracht van Netwerk Dementie Drenthe een nieuwe website ontwikkeld. De reacties vanuit het netwerk en de partners zijn lovend. Zij ervaren de nieuwe website als modern, gebruiksvriendelijk en vooral ook overzichtelijk. Altijd fijn om te horen.

cbeecbd9a9534f4e4ff24c1edf90e4f9.jpg

Het netwerk ondersteunt sinds 2009 iedereen die in welke vorm dan ook te maken heeft met dementie. Daarnaast worden er allerlei activiteiten georganiseerd zoals Alzheimer Cafés en Dementheken. Uiteraard is ook daarover informatie te vinden op de nieuwe website, die nu een belangrijke rol speelt in het optimaliseren van de dementiezorg in Drenthe. Bekijk de website op: www.dementiedrenthe.nl

Het netwerk ondersteunt al sinds 2009 iedereen die, in welke vorm dan ook, te maken heeft met dementie. Ook zijn er allerlei passende activiteiten zoals Alzheimer Cafés en Dementheken op de website te vinden.

Hiermee spelen zij een belangrijke rol in de dementiezorg in Drenthe.

 

Terug naar overzicht