Campagne Groninger Ondernemingsprijs 2023

6 december 2023

Op donderdagavond 30 november vond de 25e finale van de Groninger Ondernemingsprijs plaats in Martiniplaza. Deze spectaculaire avond trok bijna 900 bezoekers, mede dankzij gastspreker Arjen Lubach, die zeer openhartig vertelde over zijn werk en privéleven.

Complete campagne
Ook dit jaar mocht Statement een bijdrage leveren aan de Groninger Ondernemingsprijs. We produceerden de complete campagne, met onder andere de website, interviews, fotografie, promotiefilms, korte bedrijfsportretten, persberichten, nieuwsbrieven en nog veel meer. In het afgelopen decennium produceerden wij meer dan 100 films voor de Groninger Ondernemingsprijs!

En de winnaar is...
Dit jaar heeft EasyToys uit Veendam de Groninger Ondernemingsprijs gewonnen. De onderscheiding is aan CEO Eric Idema overhandigd door René Paas, de commissaris van de Koning. Juryvoorzitter en gedeputeerde Henk Emmens merkte op dat de provincie Groningen een aantrekkelijke locatie is voor het vestigen van moderne, snelgroeiende online bedrijven zoals EasyToys. Idema ziet de onderscheiding als een waardering voor zijn team en de inspanningen die ze jarenlang hebben geleverd.

Jubileumboek
In het jubileumboek hebben wij de verhalen en foto’s van alle 25 winnaars van de Groninger Ondernemingsprijs gebundeld. Alle 900 bezoekers kregen een exemplaar mee naar huis. Ook Statement vierde trouwens ‘een jubileum binnen een jubileum’: het was namelijk de 10e achtereenvolgende keer dat wij de campagne voor de Groninger Ondernemingsprijs mochten verzorgen. Dubbel feest dus!

Terug naar overzicht