Het filmseizoen 2024 is geopend!

29 april 2024

Het voorjaar is dé tijd voor het produceren van mooie films en fotografie. De zon staat steeds hoger, schijnt steeds langer en de natuur laat zich van haar mooiste kant zien. Eén ding is zeker: het filmseizoen is gestart!

Of het nu gaat om het vastleggen van inspirerende bedrijfsverhalen, het creëren van pakkende promotiefilms of het produceren van avontuurlijke documentaires; Statement maakt films in allerlei vormen en maten. Voor iedere grootte, budget, doelgroep of doelstelling kunnen we samen een mooie filmproductie realiseren. Een goede film mag niet missen als communicatiemiddel!

Momenteel ontwikkelt Statement een corporate film voor Bewustwording in Bedrijf. Onlangs vonden de opnames hiervoor plaats in Forum Groningen en De Nieuwe Kolk in Assen. Het wordt een inhoudelijke film, met een kleurrijke en creatieve twist – iets wat helemaal aansluit bij de organisatie, visie en stijl. Zo zetten we een authentieke en onuitwisbare (eerste) indruk neer. Houd onze LinkedIn in de gaten voor updates over deze film!

Een ander mooi voorbeeld van een filmproductie is ‘Luisteren naar Vrijheid’. De film werd ontwikkeld als openingsfilm voor het ochtendprogramma van de Nationale 5 Mei Viering 2014 in Assen. Hoewel de film al bijna 10 jaar oud is, blijft het onverminderd relevant. Vrijheid is immers niet vanzelfsprekend, zoals de laatste jaren steeds duidelijker wordt.

Toch liever wat anders? Bijvoorbeeld een film die op een avontuurlijke en prikkelende wijze laat zien waar jullie mee bezig zijn? Dan geeft de minidocumentaire 'Drenthe door de ogen van kunstenaars' een goede indruk van hoe zoiets eruit kan komen te zien.

Tip: bekijk ook eens ons portfolio! Hier staan tientallen filmvoorbeelden om je te inspireren.

Denk je nu, dit is mijn kans om een mooie filmproductie te laten maken? Dan gaan we graag samen aan de slag! Statement staat voor je klaar.

Welke film ga jij maken?

Terug naar overzicht