Zorgadvies Groningen.

Zorgadvies Groningen stimuleert integratie en samenwerking binnen de eerstelijnszorg door middel van advies, ondersteuning en signalering van nieuwe ontwikkelingen in de sector. Zij heeft als doel de onderlinge samenwerking in de gezondheidszorg te verbeteren zodat patiënten profiteren van optimale zorg dichtbij huis.

Een compleet communicatiepakket.

In heel korte tijd heeft Statement voor Zorgadvies Groningen een eigen huisstijl en diverse communicatiemiddelen gecreëerd. De organisatie kwam per juni 2019 op eigen benen te staan nadat zij eerder onder de vlag van Elann opereerde. Op het moment van de officiële verzelfstandiging lag het nieuwe briefpapier in de kast, stond de (compleet door ons ingerichte) website online, ontvingen de stakeholders een eerste digitale nieuwsbrief, enzovoort. Ook verzorgden wij de fotografie en de portretten voor de teampagina van de website. Voor diverse huisartsenpraktijken, een van de doelgroepen van Zorgadvies Groningen, hebben we spotjes gemaakt met als doel praktijkhouders te werven.

Filmproducties.

Omdat Zorgadvies Groningen de huisartsen in onze provincie helpt met het vinden van praktijkopvolgers of associés heeft Statement inmiddels een drietal wervende filmpjes geproduceerd. Bekijk ze hieronder. 

Filmproducties Zorgadvies Groningen

Analytics.

Een nieuwe website bouwen is één, maar blijven monitoren en analyseren hoe bezoekers die website gebruiken is een tweede stap die regelmatig genomen moet worden. Samen met Zorgadvies Groningen bekijken wij periodiek hoe de website gebruikt wordt. Zo krijg je inzicht en kun je bijsturen waar dat nodig is.

Ook communicatie-ondersteuning nodig?

Neem contact op