Zomermaanden filmmaanden

20 juni 2019

We zijn volop aan het filmen. Onder andere voor de Groninger Ondernemingsprijs. En zo kom je nog eens op een bijzondere plek. Deze keer bij Heiploeg: de 'topleverancier' in Noordzeegarnalen!

Eerder hebben we al eens verteld wat we voor de Groninger Ondernemingsprijs doen voor én achter de schermen. Een belangrijk onderdeel hiervan is een serie korte bedrijfsfilms van de 10 genomineerden. Collega Eduard van den Hoff maakt ze samen met filmmaker Jelmer Buitenga.

Naast dat we filmen bij voor Heiploeg maken we ook nog films voor 365 Werk, Bakkerij Haafs, Boikon, EAZ Wind, Gadero, Paragon/Whimzees, QBit, Solarfields en Witec. Drie van deze tien films zie je terug in de feestelijke Finale in MartiniPlaza! Alle films worden na de finale gepubliceerd door de Ambassadeurs van Groningen, waardoor de bedrijven zich optimaal in de kijker kunnen spelen. Zo zetten we gezamenlijk de Groninger economie op de kaart! Bekijk de film van de winnaar van de Groninger Ondernemingsprijs 2018: Koopman Logistics.

 

Terug naar overzicht