Vloggen voor bedrijven

25 februari 2021

Als organisatie wil je jezelf natuurlijk graag laten zien, maar hoe doe je dat precies? Vertel je verhaal eens in een vlog! Dat is een prachtige manier om mensen een kijkje achter de schermen te geven. Met een vlog geef je je organisatie een gezicht. Hierdoor krijgt iedereen een goed beeld van wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Verder spreekt een vlog meteen tot de verbeelding. Je hoeft het niet woord-voor-woord allemaal uit te leggen, je laat het gewoon zien.

Pitchpresentatie
Er zijn genoeg dingen die je perfect via een vlog in beeld kunt brengen. Denk bijvoorbeeld eens aan een belangrijke pitchpresentatie, de lancering van een nieuw product of een nieuwe dienst, uitleg over een specifiek productieproces, of een typische werkdag. Denk ook eens aan een wervende video bij vacatures. Een video trekt de aandacht en wordt sneller en vaker gedeeld dan de standaard vacaturetekst. Daarnaast is videocontent goed voor je online vindbaarheid.

Vlogworkshop
Wil jij hulp bij het maken van de perfecte vlog? Laat het ons dan weten. Wij begeleiden je tijdens het hele proces, van idee tot eindproduct. Liever zelf aan de slag? Ga dan goed voorbereid van start met onze vlogworkshop!

Lees meer over vlogworkshops!
Terug naar overzicht